Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

EKİ'22

universite_icin_modaya_uygun_tesettur_kombinler_nasil_olusturulur

Tesettür üniversite kombinleri, okula hazırlanmak için size hem rahatlık hem de tarz sunuyor. Okul ve üniversite için tesettür giyime uygun kombin fikirleri arasında spor ayakkabılar, eşarplar, kazaklar, sırt çantaları, kot pantolonlar ve kot parçalar bulunur.

08

EKİ'22


Plaj/plaj_icin_tesettur_kiyafet_fikirleri_1.jpg

Plaj için tesettür kombin fikirleri denince aklımıza elbiseler, kimonolar, gömlekler, kapitone pantolonlar, burkiniler ve aksesuarlar geliyor.

06

EKİ'22

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun

Herkesin doğum günü kendine özeldir, her doğum günü için sevinç duyar içimiz… Her sevdiğimizin doğumuna güler yüzümüz. Ama öyle bir doğum var ki; tüm Müslüman aleminin yüreğini titreten, kararmış kalpleri yeşerten, insanlığa umut olan, heybemize nice tohumlar eken, köklerimizi sağlamlaştıran, iki cihanımızın saadetine vesile olacak, bizi yeniden şahlandıracak bir doğum…‘’Ben alemleri onun için yarattım’’ lütfuna mazhar olan birinin doğumu…

04

EKİ'22


musluman_kadinlar_yuzerken_ne_giyer

Müslüman kadınlar, yüzerken vücutlarını örtmeleri gerekir. Peki Müslüman kadınlar yüzerken ne giyerler?

01

EKİ'22

Nude, bej, fildişi ve pembe gibi soft renkler, modayı takip eden her kadının vazgeçilmezi haline geldi. Bu yazımızda size çeşitli şekillerde soft renklerle tesettür kombinlerinden bahsedeceğiz.


Soft Renkli Başörtülerinizi Kombinlemenin Farklı Yolları

28

EYL'22

basortusu_takmanin_5_farkli_yolu_01_1

Başörtüsü takmanın birçok yolu vardır. Öncelikle ne tür bir eşarp giyeceğinize karar vermelisiniz. Bu yazımızda tesettür giymenin 5 farklı yolunu bir araya getirdik.

23

EYL'22

gundelik_tesettur_kiyafetlerle_yaratici_olmanin_4_yolu_1

Sade parçalarla günlük tesettür kombinleriniz de şık görünmenizi sağlayabilir. Günlük rahat kombinlerinizle tarzınızı aynı anda yansıtmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda günlük tesettür kombin önerilerini bir araya getirdik.

20

EYL'22

2022_yaz_tesettur_modasinda_neler_bekleniyor_1

Yaz tesettür modasında hem okulda hem de plajlarda kullanılabilecek özel modeller yer alıyor. 2022'de yaz tesettür modasında bizi neler beklediğini yazımızdan inceleyebilirsiniz.

16

EYL'22

Cilt tonunuza göre en iyi eşarp rengini nasıl seçeceğiniz konusunda tavsiyeler için okumaya devam edin.


cilt_tonunuza_gore_esarp_icin_dogru_renk_secimi_01_4

13

EYL'22

Düğün ve Özel Günlerde Tesettür Giyim

Düğün sezonu her mevsim aktif olarak devam etmektedir. Özellikle yaz mevsimi ile birlikte düğünler ve etkinlikler artmaktadır. Düğün gibi özel günlerde ne giyileceği konusu her zaman kadınlar için önemli bir konudur. Ne giyeceğine karar veremeyenler için düğünler ve özel günler için tesettür giyimi hakkında bir kaç önerimiz var.

12

AĞU'22


7 Farklı Ferace Modeli

İslam kültürlerinde kadınların tüm vücutlarını örtecek şekilde giyinmeleri dini bir vazifedir.Bu yazımızda rengi ne olursa olsun kullanabileceğiniz yedi farklı ferace modelini bulabilirsiniz.

08

AĞU'22


 Tesettür Şapka ile Başörtü Nasıl Kombinlenir

Şapkalar yazlık tesettür kıyafetleri ile kombinlenebilir. Daha şık ve sportif görünmenizi sağlayabilirler. Birçok şapka türünü, nasıl giyileceğini ve başörtülü şapkaların nasıl şekillendirileceğini anlamak çok önemlidir.

08

TEM'22

Allah'a Teslim Ol Selamet Bul..

29

NİS'22

 

29.Gün İftar Menüsü Tariflerini Okumak İçin Tıklayın..

 

29

NİS'22

28.Gün İftar Menüsü Tariflerini Okumak İçin Tıklayın..

 

27

NİS'22

26.Gün İftar Menüsü Tariflerini Okumak İçin Tıklayın..

25

NİS'22

25.Gün İftar Menüsü Tariflerini Okumak İçin Tıklayın..

25

NİS'22

24.Gün İftar Menüsü Tariflerini Okumak İçin Tıklayın..

24

NİS'22

23.Gün İftar Menüsü Tariflerini Okumak İçin Tıklayın..

22

NİS'22

Bir gün Kuran’ı kerim okurken, Zümer sûresine denk gelmiştim. 53.ayeti beni öyle bir sarsmıştı ki, o an işlediğim günahlarım aklıma gelmişti. Korku ve ümit arasında bir yerlerde bayılacak gibi olduğumda, ‘ey nefsine zulmederek haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz sizin Rabbiniz bütün günahları bağışlayandır.’ Ayetine tutundum. 

Anahtar Kelimeler: