Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

10

TEM'17
Online Alışverişte Doğru Bilinen Yanlışlar

Türkiye’deki tüketicilerin büyük kısmı internet üzerinden yapılan alışverişe temkinli yaklaşıyor. Gönderim süresi, iade hakkı ve güvenlik gibi unsurlar tüketiciler için soru işareti taşıyan unsurların başında geliyor.Bu soru işaretlerinden bazılarını sizler için gidermeye çalıştık…



Peki Sizin Online Alışverişle Aranız Nasıl?
Gün geçtikçe artan online alışverişe bakış açınız nasıl...Hayatımızın bir çoğunu kapsamış durumda...Ön yargılarımızı yenebildik mi...Sefamerve online alışveriş de tüm soru işaretlerinizi gidern hizmet anlayışıyla müşterilerine ayrıcalıklı olma imkanı sunuyor.


Sefamerve'de Online Alışveriş Kolaylığı...
Güvenli alışverişin adresi Sefamerve.com… Bir çok ürün seçeneğiyle güvenilir alışverişin tam adresi… Aklınızdaki tüm Soru İşaretlerini silin. Online Alışverişin kolaylığını yaşayın. Mağaza mağaza gezmek yerine tek tıkla ürünleri ayağınıza kadar getirin. Telefonunuzla uyumlu olarak siteyi ziyaret edebilir, dilediğiniz üründe kendinize uygun bedeni seçerek sipariş verebilirsiniz.


Tabuları Yıkma Zamanı!!!

İnternetten alınan ürünlerin gelmesi çok uzun sürer!
İnternetten alınacak ürünlerin teslimat süreleri e-ticaret siteleri arasında farklılık gösterebilir. Ancak Sefamerve siparişinizi aynı gün kargolanma imkanı sunuyor.

Online alışveriş yapmak zor iş!
Online alışveriş yapmak birçok yönden oldukça kolaydır. Online alışverişte mağazaya gitmekle uğraşmaz, 7/24 açık bir mağazadan evinizin ya da işyerinizin konforunda ürün satın alabilirsiniz. Fiyat karşılaştırma sitelerinden aynı ürünün nerede, hangi fiyata satıldığını kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Ayrıca ürünü taşımanıza da gerek kalmaz, ürün doğrudan belirttiğiniz adrese gönderilir.

Online Alışverişin Avantajı Nelerdir?
Online alışverişlerde en çok karşımıza çıkan avantajlardan biri indirim ve kampanyalardır...
Sefamerve müşterilerine uygun fiyat avantajı sunmakta ve ürünlerine güncel indirim ve kampanya uygulamaktadır.Güncel indirim ve kampanyaları mail adresinizden , cep telefonunuzdan ve aynı zamanda site üzerinden takip edebilirsiniz..

Sefamerve.com’dan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?
Dilediğiniz ödeme yöntemini seçerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğiyle ödemelerinizi siparişiniz size ulaştığında yapabilir ya da site üzerinden siparişinizi tamamladığınızda kredi kartıyla ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik müşterilerine yurtiçi ve yurtdışındaki bir çok ülkeye ücretsiz kargo seçeneği ve Aynı Gün kargolanma imkanı sunmaktadır. 

Kredi kartı bilgilerim ve şifresi kayıt altıda tutuluyor mu?
Tabiki Hayır...

Siparişi verdikten sonra paketimin takibini yapamam.

Artık birçok online alışveriş sitesi, sipariş sonrasında müşterilerine sipariş takibi imkanı sunuyor. Bu sayede müşteriler, ürünlerinin kargoya teslim edilmesi, kargo aracına yüklenmesi vb. süreçleri online olarak takip edebiliyor. Sefamerve'de siparişini tamamlayan müşterilerine bilgilendirme mesajı ve bilgilendirme maili göndermektedir. Sipariş tamamladıktan sonra hesabınızdan siparişlerinizin kargo durumlarını takip edebilir, kargolanmamış siparişlerinizi iptal edebilirsiniz. 

Online alışverişin ardından ihtiyacım olduğunda muhatap bulamam!
Artık birçok online alışveriş sitesinin bünyesinde bulunan çağrı merkezleri, tüketicilerinden gelen sorulara yanıt sunuyor. Tüketici, online alışveriş sitesine ait çağrı merkezi numaralarını arayarak, karşılaştığı sorun ekseninde destek isteyebilir.Sefamerve'de aynı zamanda Site üzerinden canlı destekden , facebookdan , instagramdan , whataspp , mailden müşteri temsilcileriyle iletişim kurabilirler, Yurtiçi siparişlerinde müşteri hizmetleri aracılığıyla kapıda ödeme siparişi verebilirsiniz. Sefamerve çağrı merkezine ise 0850 221 3040 numaralı hat üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz.

İptal veya iade süreci çok zorlu! İade Hakları Nasıldır?
İptal ve iade süreci sanıldığının aksine zor bir süreç değildir. Online alışverişde müşterilerin en çok çekindiği durumlardan biridir, Sefamerve müşterilerine sorunsuz iade hakkı sunmaktadır.. Sefamerve bu konuda müşterilerine hiç bir sıkıntı çıkarmadan , müşterilerinin isteğine göre Ürünlerinde ücretsiz değişim ve iade hakkı sunmaktadır.