Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

19

ŞUB'14
Sefamerve Özel Tasarım Kombinler

 

 

Her mevsim özellikle tesettürlü hanımların favori kıyafetleridir tunikler… Her zevk ve yaş grubu bayan tarafından rahatlıkla kullanılabilen, diğer kıyafetlerle kombinlenmesi de oldukça kolay olan tunikler ister ofis ortamında ister günlük yaşamda ilk tercihiniz olabilir.

Her hafta kampanyalarını incelediğimiz, sunduğu binlerce çeşit ürün alternatifiyle tesettürlü hanımların favori online alışveriş sitesi olan Sefamerve.com‘da bu hafta da tunikleri mercek altına aldık! Şimdi hem fiyatıyla hem de Sefamerve.com‘a özel tasarımlarıyla bizi kendine hayran bırakan bu tuniklere birlikte göz atalım…

Tubanur Özdemir tasarımı tuniklerle kendinizi renklendirin!

Sefamerve Tubanur Tunik Modelleri

Tubanur Özdemir tasarımı, kupra kumaştan üretilen, üzeri desenli bu rengarenk tuniklerle kendinizi renklendirebilirsiniz. Kullanım rahatlığının ön planla tutulduğu tunikler 2 parçadan oluşuyor. Bu sayede vücut hatalarının kapanmasına ve şık bir görüntü elde edilmesine yardımcı oluyor. Bu tuniklerin fiyatı ise sadece 59.90 TL

Salaş Aybikestil tunikler rahatlık arayanlar için vazgeçilmez.

Sefamerve Aybikestil Tunik Modelleri

Salaş ve rahat giyinmeyi seven hanımlar için iyi bir tercih olacakAybikestil tunikler, özellikle son dönemin el çok ilgi gören modelleri arasında geliyor. Fiyatlar ise 69.90 TL ile 119.90 TL arasında değişiyor.

 

 

 

Demet Yıldız tasarımı tuniklerle şıklığınızı tamamlayın

 

Sefamerve Demet Yildiz Tunik Modelleri

Her zevk ve beğeniye hitap eden bu tunikler, şık tasarımlarıyle size zarif bir görünüm kazandıracak. Sade ve tek renk modellerin hakim olduğu Demet Yıldız tunikler, tesettür giyimi tercih eden hanımların çok seveceği cinsten… Fiyatın 59.90 TL ile 169.90 TL arasında değiştiği bu özel tasarım tunikleri incelemenizi tavsiye ediyoruz.