Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

MAR'23


/ozlem_sen_iftar_menu_2gun_1.jpg

2.Gün İftar Menüsü Tariflerini Okumak İçin Tıklayın-->

20

MAR'23


hırkalar nasıl kombinlenir

Hırkalar, ön kısmı açık ve düğmeli, genelde örgü veya triko kumaştan üretilen bir giysi türüdür, farklı kıyafetlerin üzerine giyilebilirler. Modaya uygun bir görünüm oluşturmak için hırka kombin rehberimizi okumaya devam edin..

Anahtar Kelimeler: Hırkalar Nasıl Kombinlenir?,

18

MAR'23

Duam Var, Duyan Var.

''Kavuştur artık! Bu yüreğimi kasıp kavuran hasretine bir son ver. Ya beni kurtar benden, ya hiç eyle beni sende.''


tugcecakir/duam_var_duyan_var_1.jpg

Anahtar Kelimeler: Duam var,duyan var,

13

MAR'23


Kot Ceket Nasıl Seçilir?

Kot görünümlü ürünler tesettür modasının büyük bir bölümünü oluşturuyor. “Kot ceket nasıl seçilir?” sorusuna yanıt ararken denim kumaşlı ürünleri daha detaylı incelemek gerekir.

Anahtar Kelimeler: Kot Ceket Nasıl Seçilir,

06

MAR'23


doğru koşu ayakkabısı nasıl seçilir

Koşu ayakkabısı seçmek ve birçok seçenek arasından kendinize en uygun ayakkabıyı bulmak zor olabilir. Bu yazıda ayakkabı anatomisinden ve bir koşu ayakkabısı seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz.

20

ŞUB'23


kabanlar_nasil_kombinlenmeli_1

Kış mevsimin de, güzel bir kaban ile kendimizi sıcacık tutmak çok önemlidir. Kombinlerinizdeki kaban tercihleriniz şık olmanıza olanak sağladığı gibi yanlış kombinlerle kötü sonuç doğurabilir. Bu yazımızda kabanlarımızı 7 farklı şekilde nasıl kombinleyebileceğimizi inceleyeceğiz.

09

ŞUB'23

Kızılay Kart, ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını alışveriş noktalarından, verileni değil tercih ettiğini almasını sağlamak amacıyla üretilen, akıllı kart sistemidir. Türk Kızılay ve Halkbank işbirliğinde ortaya konulan Kızılay Kart modeliyle, belirlenen yardım tutarları, lojistik operasyona gerek kalmadan ve zamandan tasarruf edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaşılmaktadır. Türk Kızılay tarafından belirlenen tutarların, kişiye özel olan Kızılay Kart'a aktarılması sonucunda kart kullanıcılarının, istedikleri zaman kullanabilmelerine olanak sağlamaktadır.

Anahtar Kelimeler: kızılay,deprem,yardım,

09

ŞUB'23

 

Cumhurbaşkanlığımız tarafından vatandaşlarımızın yapacağı yardımların AFAD Başkanlığınca koordine edilmesi uygun görülmüş olup, yardımlarınızı banka hesap numaralarının yanı sıra çevrimiçi olarak buradan yapabilirsiniz.

 

 

Anahtar Kelimeler:

06

ŞUB'23


TesetturSallarVeEteklerNasilKombinlenir/tesettur_sallar_ve_etekler_nasil_kombinlenir_1.jpg

“Etekler nasıl kombinlenir?” sorusu tesettürlü kadınların cevap aradığı sorulardan biridir. Bu yazımızda tesettür şal ile etek kombinlerinin nasıl oluşturalacağını ele alacağız.

Anahtar Kelimeler: Etekler Nasıl Kombinlenir?,

27

OCA'23


kaban_modellerinde_tesetturlu_bayanlarin_tercihi_01_1.jpg

Kışlık kabanlar, tesettürlü bayanlar arasında mütevazı görünümlerinden dolayı en çok tercih edilen ürünlerdendir. Kışlık kaban modelleri oldukça geniş bir model yelpazesine sahiptir. Diğer giysilerinizle kombinlemek için ideal bir parçadır.

 

Anahtar Kelimeler: Kaban Modelleri,

21

OCA'23


Ülkelere Göre Farklı Başörtüsü Stilleri

Pek çok ülkeden tesettürlü kadınlar, İslam'ın çok önemli bir parçası olan başörtüsü takma konusunda kendine özgü bir tarza sahiptir. Bu yazıda ülkelere göre farklı tesettür stillerinin özelliklerinden bahsedeceğiz.

13

OCA'23


Tesettür Modasında Kişisel Tarzınızı Nasıl Bulursunuz

Kişisel tarzınızı bir gecede bulmak mümkün değildir. Bununla birlikte, size en uygun giysi ve aksesuarlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanabileceğiniz yöntemler vardır.

Anahtar Kelimeler: Kişisel Tarz,

03

OCA'23


Hacca Giderken Yanımıza Almamız Gereken 8 Şey

Hacca gitmek için birçok şeye ihtiyacımız var. Bu yazıda, 8 temel öğeyi gözden geçireceğiz ve hac yolculuğu sırasında bu öğeleri yanımızda bulundurmanın neden önemli olduğunu açıklayacağız.

23

ARA'22


Başörtüsü Modelleri ve Bağlama Stilleri

Başörtüsü modelleri, çok renkli kombinlerde kullanılabilen, tesettür giyim için ideal bir seçimdir. Bu yazıda başörtüsü stillerinden ve bağlama modellerinden bahsedeceğiz.