Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

21

AĞU'14

 

Sefamerve Tesettür Tunik modellerinde güncellemeye gitti. Birbirinden şık tesettür modelleri buradan takip edebilir, dilerseniz sitemiz üzerinden detaylı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

 

 

20

AĞU'14
 
 
Ebu Seyyid Kuşeyri (Rahmetullâhi aleyh) demiştir ki:
 
“Büyük ahlak Allah’ın ahlakıdır. Kimde şu beş sıfat bulunursa o kişi, kendini Allah’ın ahlakıyla süslemiştir:
 

20

AĞU'14
 
Ebû Saîd İbnu-l Muallâ anlatıyor:
 
-“Ben Mescid-i Nebevi’de namaz kılıyordum.Rasûlullah(s.a.v)beni çağırdı.Fakat(namazda olduğum için)icabet edemedim.Sonra yanına gelerek:
 
-“Ey Allah’ın Rasûlü namaz kılıyordum(bu sebeple cevap veremedim diye özür beyan ettim.) Bana:

 
 



 

19

AĞU'14
 
Hadis-i kutside Cenâb-ı Hak buyurur ki:
 
“Mümin kulum bana bazı meleklerimden daha sevimlidir.”

19

AĞU'14

 

 

 Her siparişinizde şal hediye!

 



 

18

AĞU'14
 
Salât-ı havf; Düşman,sel,yangın,büyük bir canavar gibi ciddi bir tehlike karşısında bulunan bir Müslüman cemaatin,farz namazlarını,başlarındaki idarecilerin imamlığı altında kılmalarıdır.Bu namaz korkulu anlarda kılınan müstakil bir namaz çeşidi olmayıp,farz olan beş vakit namazdan biridir.
 

18

AĞU'14

 

Peygamberimiz(s.a.v)Oğlu İbrahim(r.a) Ölünce Ne Yaptı?

 

Hicret sonrası Medine’de Peygamberimizin(s.a.v)hayatta olan erkek çocuğu yoktu.Hz. Hatice(r.anha)validemizden sonra evlendiği diğer hanımlarından da çocuğu olmamıştı.Müşrikler bunu dedikodu mevzuu yapıyor ve “soyu kesildi”diyorlardı.
 

16

AĞU'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen ismiyle her güne yeni modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor.Biz de sefamerve ekibi olarak sizler için birbirinden şık pardesü modellerini sizler için derledik. Çok daha fazlasına ulaşmanız aynı zamanda online sipariş vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanmanız için işte birkaç öneri..


 

 

16

AĞU'14
 
 
İman, inanılması gereken şeyleri kalp ile tasdik etmektir. Dil ile ikrar, yani inandığını dil ile ifade etmek kalpteki imanın göstergesidir. Kalben inanan ve inandığını dili ile söyleyen kimse mümindir, Müslümandır. İnanç esaslarını inkar etmedikçe o kimseye kafir denmez. 
 

16

AĞU'14
 
Yüce dinimiz İslam, kainatta her şeyin bir denge ile yaratıldığını bildirir. Kainattaki tüm varlıklarda görülen denge, Allah’ın varlığının birer işareti ve belgesidir. Kainattaki ekolojik dengeyi sağlayan en önemli unsurlarından birisi de hayvanlardır. Kur'an-Kerim ekolojik sistemin önemli üyeleri olan hayvanları, “ümmet” olarak isimlendirmektedir. En’am suresinin 38. Ayetinde;
 

15

AĞU'14
 
 
 
Namaz esnasında fazla bilinmeyen ve dolayısıyla uygulanamayan bir husus var. Şöyle ki:
 

15

AĞU'14
 
 
Bismillahirrahmanirrahim
 
Ebu Musa (ra) anlatıyor: Resulullah (sav) buyurdular ki:
 
“Bir kul, salih amel işlerken araya bir hastalık veya sefer girerek ameline mani olsa, Allah ona sıhhati yerinde ve mukim iken yapmakta olduğu salih amelin sevabını aynen yazar.”
 
(Buhari, Cihâd 134)
 
 

15

AĞU'14
 
Kur’an okumayı biliyor musunuz?
Bilmiyor musunuz?
Öğrenmeye ne dersiniz?Çok mu zor diyorsunuz?
 

14

AĞU'14
 
 
Tevbe;dinde kötü ve çirkin olan şeylerden ve çirkin hallerden yine dinde beğenilmiş olan şeye ve güzel hallere dönmek;günah ve isyanı terk etmenin insanı Allahu Teala’ya ve cennetine yaklaştıran güzel ve makbul işlerden olduğunu bilmektir.
 

14

AĞU'14
 
(Kıyamet,Kabir,Cennet,Cehennem,Ahiret)
 
 
Ahiret ne demektir?
Kabir ve kabir hayatı nedir?
Kıyamet ne zaman kopacaktır?

 

13

AĞU'14
 
 
Yaz sezonunda sefamervenin birbirinden şık haşemaları ile serinleyen tesettürlü hanımların tercihlerini sizler için aynı başlık altında topladık. Artan sıcaklarla birlikte bu fırsatı değerlendirmek isteyen hanımlar Sefamerve.com adresine mutlaka uğramalı.
 
 
 
 

13

AĞU'14

 

Emredilen ilk şey,kıraatte ihlas ve onunla Allahu Teâla’yı kasdetmek,bundan başka bir gaye gözetmemek,Kur’an’a karşı edep göstermek,Allah(c.c) ile konuştuğunu ve O’nun kitabını okumakta olduğunu zihninde canlandırmak ve Allah’ı gören bir insan hali içinde okumaktır.

12

AĞU'14

 

Allah'ın merhameti nasıldır? 
Bazen günah işlerken, "Allah affeder, nasıl olsa merhameti sonsuzdur." diyoruz. Bu şekilde günah işlesek ve tövbe etsek, Allah'ın merhameti bize ulaşır mı, tövbemiz kabul olur mu?

12

AĞU'14
 
Doğrusu bu Kur'an sana ve ümmetine bir öğüttür, ondan sorumlu tutulacaksınız. Zuhruf, 44
 
 
Kur'an'ı hangimiz anlayarak okuyoruz?
Günümüzde Kur'an amel edilmekten çok; bebek isimleri, harfine sevap kaynağı, büyü, fal, camiler için melodi, bebekler için ninni olarak amacından saptırıldı.
En çok okunulan suremiz Yasin'i en çabuk kim okursa o hoca okumalı, daha çok okuyalım, şu sayıya ulaşalım..denildiğini duyuyoruz. 
 
Anlayalım, anladığımızdan amel edelim diyen kaç kişi? 
 

11

AĞU'14

 
Eşlerin anlaşamamasının üç sebebi vardır: 
 
Mânevî sorunlar, maddî sorunlar ve çevrenin etkisi.